Vesti

Dani banice 2015

Gastro-manifestacija „Dani banice 2015“ biće organizovana u periodu od 14. – 16. avgusta 2015 god. u prelepom ambijentu parka Vrelo.

Ove godine slavimo jubilej manifestacije, a naši posetioci imaće prilike da uživaju u brojnim iznenađenjima i bogatom kulturno umetničkom programu. Manifestacija je takmičarskog karaktera i neguje običaje, kulturu i tradiciju ovog kraja Srbije. Ova manifestacija pokušava da sačuva od zaborava stare kulinarske recepte naših baka, te da ih prenese dalje kako su se oni i prenosili „s kolena na koleno“ kroz istoriju…

Manifestacija „Dani banice 2015“ pored takmičarskog dela obiluje i bogatim kulturno-umetničkim  program koji obuhvata: takmičenje među dosadašnjim pobednicima “najbolji među najboljima”, radionice za decu, inostrane kuhinje, dečiju olimpijadu, prezentaciju izrade banice kao i brojna iznenađenja….

Za sve dogovore i eventulna pitanja stojimo Vam na raspolaganju na telefon  +381 18 853 080 u vremenu od 7h-15h, u prostorijama TО Bele Palanke ili putem e-mail:  tobelapalanka@gmail.com.

Prijave za dečiju radionicu, za takmičenje i za dečiju olimpijadu su u toku i trajaće do 12.08.2015.god.